A leggyakoribb témák

Online jogi tanácsadás

Munkajog

Munkaviszony megszüntetése, végkielégítés, munkajogi kérdések és egyéb foglalkoztatási ügyek.

Szabad időpontok

Családjog

Válás, szülői jogok és kötelezettségek, gyermektartásdíj, és minden, a család életével kapcsolatos ügy jogi szempontból.

Szabad időpontok

Öröklési jog

Ki hogyan és mikor örököl? Hogyan nézzen ki egy érvényes végrendelet? Mikor lehet valamit örökölni? Hogyan zajlik az öröklési eljárás? Mire kell figyelni? Foglaljon időpontot és tudjon meg mindent az örökléssel kapcsolatban.

Szabad időpontok

Társasági és cégjog

Vállalkozást szeretnél indítani, de nem tudod, hogyan csináld? Rendelkezel vállalkozással, de gondod akadt? Maradj otthon, válassz időpontot és 30-60 percben mindent elmagyarázunk!

Szabad időpontok

Egyéb

Nem találtad a kategóriát? Nem fontos. Foglaljon időpontot és mi személyre szabottan gondoskodunk Önről. Nincs olyan jogi kérdés, amelyre ne lenne minősített válaszunk.

Szabad időpontok

Online jogi tanácsadás

Az online jogi tanácsadással az ügyvéd jön az ügyfél nappalijába vagy irodájába. Videón. Bárhol. Bárhonnan. Egy gyors időpont egyeztetést követően, óradíj alapon bármilyen szakértővel konzultálhatsz a téged érintő jogi kérdésről vagy problémáról. Lehet egyszeri, gyors kérdésed, amiért fizikailag soha nem lépnél be egy ügyvédi irodába, de a nappalidból/irodádból szívesen vetnéd fel problémádat egy szakértőnek. 

A 21. században a korrektség és a szakmai felkészültség mellett a legfontosabb érték a gyorsaság, az online terek kihasználása és a kiszámítható árazás. Fix áras szolgáltatások bevezetésével az ügyfelekhez visszakerül a jogi szolgáltatásoknál sokszor idegen a cost control képesség.

A Legisly felmérésének eredményeként tudjuk, hogy a jogi szolgáltatásokat igénybe vevő ügyfelek számos esetben gyorsan elvégezhető, általunk “dobozos” jogi szolgáltatásoknak keresztelt jogi szolgáltatásokat venne igénybe. Célunk, hogy olyan szolgáltatást ajánljunk, ahol olyan egyszerűen, gyorsan és kiszámíthatóan jutsz eredményhez, mintha ételt rendelnél az interneten.

Érdekel a jog, mint téma?

Olvass bele blogunkba, ahol hétköznapi eseteket magyarázunk el röviden, közérthetően.

Felelősség-biztosítás

30 éves ügyvédi iroda

Ügyvédek szakterület szerint

Biztonságos fizetés

100% online

GDPR kompatibilis

Felelősségbiztosítás

30 éves ügyvédi iroda

Ügyvédek szakterület szerint

Biztonságos fizetés

100% online

GDPR kompatibilis

online jogi tanácsadás

Právne služby poskytované prostredníctvom platformy na poskytovanie právnych služieb, nachádzajúcej sa na stránke www.legisly.sk zabezpečuje advokátska kancelária Nagy & Nagy s.r.o. (sídlo: Kukučínova 8, 940 02  Nové Zámky, IČO: 53582268, DIČ: 2121410280, IČDPH: SK2121410280, v zastúpení JUDr. Dávid Nagy, LL.M. advokát, číslo zápisu SAK: 7321 – ďalen len ako „advokátska kancelária“). Za účelom poskytovania právnych služieb Advokátska kancelária používa platformu spoločnosti Legisly Solutions Kft., ktorá spoločnosť právne služby neposkytuje.