Ajánlott termékeink

Fix áras szolgáltatások

Cégalapítás

Nálunk minden online, böngészőn keresztül történik, ki sem kell hagynia otthonát.

FIZETÉSI FELSZÓLÍTÁS

Törvényes behajtás. Gyors és hatékony. Megjósolhatja, hogy mik lesznek a költségei, emellett megtakaríthatja a parkolási, üzemanyag- és egyéb költségeket.

Cégmódosítás

Nálunk akár már akkora elkészülhet a kért módosítás, míg máshol még csak az az időpontot egyezteted?

Fix áras szolgáltatások

V 21. A korrekt és professzionális hozzáállás mellett a gyorsaság, az online térhasználat és a kiszámítható árak a legfontosabb érték. A fix árú szolgáltatások bevezetése lehetővé teszi az ügyfelek számára a jogi szolgáltatások költségeinek ellenőrzését.

A Legisly felméréséből tudjuk, hogy a jogi szolgáltatást igénybe vevő ügyfelek sok esetben szívesebben vennék igénybe a gyorsan elérhető jogi szolgáltatásokat, amelyeket mi „kulcsrakész” jogi szolgáltatásoknak nevezünk. Célunk, hogy olyan szolgáltatást kínáljunk, ahol olyan egyszerűen, gyorsan és kiszámíthatóan ér el eredményt, mintha online ételt vagy mozijegyet rendelt volna.

Érdekelnek a jogi kérdések?

Olvass tovább blogunkon , ahol röviden és érthetően ismertetjük a mindennapi eseteket.

Felelősség-biztosítás

30 éves ügyvédi iroda

Ügyvédek szakterület szerint

Biztonságos fizetés

100% online

GDPR kompatibilis

Felelősségbiztosítás

30 éves ügyvédi iroda

Ügyvédek szakterület szerint

Biztonságos fizetés

100% online

GDPR kompatibilis

Fix áras szolgáltatás

Právne služby poskytované prostredníctvom platformy na poskytovanie právnych služieb, nachádzajúcej sa na stránke www.legisly.sk zabezpečuje advokátska kancelária Nagy & Nagy s.r.o. (sídlo: Kukučínova 8, 940 02  Nové Zámky, IČO: 53582268, DIČ: 2121410280, IČDPH: SK2121410280, v zastúpení JUDr. Dávid Nagy, LL.M. advokát, číslo zápisu SAK: 7321 – ďalen len ako „advokátska kancelária“). Za účelom poskytovania právnych služieb Advokátska kancelária používa platformu spoločnosti Legisly Solutions Kft., ktorá spoločnosť právne služby neposkytuje.