Budete presmerovaní na stránku platformy Legisly, kde si môžete dohodnúť stretnutie.

Kiknek?

15 perces ingyenes jogi konzultáció

Akik nem tudják, pontosan mi is kell nekik

Van egy hétköznapi problémád, de nem tudod, milyen szakterületre tartozik? Mielőtt bárkinek bármit is fizetnél szeretnéd tudni, milyen irányba indulj el?

Biztonsági játékosoknak

Online intézni a jogi ügyeket... elsőre talán túlságosan is újszerűnek hathat. Bizalmatlan vagy? Beszélj egy húsvér jogásszal!

Felfedezőknek

Bitcoin volt a jeled az óvodában és még a kakaót is LAN-kábelen ittad? Szereted a fejlődést, a haladást és elsőként akarsz részese lenni egy innovatív szolgáltatásnak? A jogi piacon ez a következő lépcsőfok!

Szakértők

Bármennyire is másként tűnik, a Legisly platform mögött nem informatikusok próbálják megoldani a jogi ügyedet: egy 30+ éves elismert ügyvédi iroda és partnerei várják, hogy bevethessék magukat.

Az időpontfoglaláshoz átirányítunk a Legisly platform oldalára.

15 perces ingyenes jogi konzultáció

El vagy veszve? Nem tudod, milyen lehetőségeid  vannak vagy hogy egyáltalán milyen szakterülethez tartozik az aktuális problémád? Vedd igénybe ingyenes jogi konzultációnkat!

Legisly, mint tartalomszolgáltató

Amikor arra gondolunk, hogy hogy működik a Legisly nem csak a problémák megoldására gondolunk, de egyben megelőzésére is. A Legisly blog – jog 1 percbenrészlegünkben általános témákat fejtünk ki röviden, közérthetően, mint például, hogy büntethető-e a torrentezés, hogy működik a végelszámolás és még sorolhatnánk. Érdemes oda is benézned vagy látogass el csatornáinkra: YouTube, Instragram, TikTok, Facebook.

Felelősség-biztosítás

30 éves ügyvédi iroda

Ügyvédek szakterület szerint

Biztonságos fizetés

100% online

GDPR kompatibilis

Felelősség-biztosítás

30 éves ügyvédi iroda

Ügyvédek szakterület szerint

Biztonságos fizetés

100% online

GDPR kompatibilis

Ingyenes jogi konzultáció

Právne služby poskytované prostredníctvom platformy na poskytovanie právnych služieb, nachádzajúcej sa na stránke www.legisly.sk zabezpečuje advokátska kancelária Nagy & Nagy s.r.o. (sídlo: Kukučínova 8, 940 02  Nové Zámky, IČO: 53582268, DIČ: 2121410280, IČDPH: SK2121410280, v zastúpení JUDr. Dávid Nagy, LL.M. advokát, číslo zápisu SAK: 7321 – ďalen len ako „advokátska kancelária“). Za účelom poskytovania právnych služieb Advokátska kancelária používa platformu spoločnosti Legisly Solutions Kft., ktorá spoločnosť právne služby neposkytuje.